lunes, 5 de noviembre de 2007

53 dias de invierno




Tres personajes se encuentran una noche de invierno en una parada de autobús: Mila (Mercedes Sampietro), una profesora que ha estado un año de baja tras sufrir una agresión por parte de uno de sus alumnos; Celso (Alex Brendemühl), guardia jurado, casado, padre de un hijo y con graves problemas económicos, a punto de enterarse de que va a ser padre, pero esta vez de gemelos; y Valeria (Aina Clotet), estudiante de violonchelo, con una turbia relación familiar y amorosa. Los tres personajes iniciarán un viaje a la deriva que les llevará a enfrentarse a sus miedos y frustraciones, y a tomar cada uno de ellos una decisión al límite que cambiará sus vidas.

“Si te das por vencido en invierno, te habrás perdido la primavera, el verano y el otoño”.

Les vides de tres personatges es creuen una freda nit d'hivern en una parada d'autobús. Hauran de presenciar l'abandonament d'un gos. A partir d'aquí ja no es tornaran a trobar , però hauran de soportar la grisor de 53 dies d'hivern, i les seves aventures existencials que s'aniran succeint una darrera l'altra.
Ahir en sortir del cinema vaig tenir aquella bona sensació que només és capaç de produir-me el cinema i que fa que m'apassioni tant aquest setè art. És una pel.lícula totalment realista, i amb una exquisida i especial sensibilitat, que fa aflorar en l'espectador els millors sentiments, i a mi aquesta màgia del cine em fascina...
De la pel.lícula destacaria l'agilitat amb què es mou la càmara, un encertat repartiment, el seu sentiment feminista i sobretot la gran sensibilitat que demostra cap a certes problemàtiques socials.

Us la recomano.

No hay comentarios: